Αναζήτηση

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΛΙ ΣΠΙΤΙΚΟ



Ο αληθινός «χρυσός» στα χέρια του 82χρονου κυρ-Γιάννη. 
Είναι γνωστό ότι το ανόθευτο μέλι -κυρίως από άνθη- πήζει πολύ εύκολα, δηλαδή ζαχαρώνει (κρυσταλλοποιείται).
Διατυπώνοντας το παραπάνω κάπως διαφορετικά, θα λέγαμε ότι όλα τα άλλα (που δεν ζαχαρώνουν) έχουν «εμπλουτιστεί» με λίγο ή περισσότερο γλυκόζη ή έχει αναμειχθεί σε αυτά μέλι υπερθερμασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου